Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ντά-ννννννν-κε!


Κολυμπούσα ξένοιαστος. Στη παραλία του Κόρφου. Στη Γαύδο. Η θάλασσα ήταν ήρεμη, ζεστή και πεντακάθαρη. Δυο άνθρωποι ήμασταν όλοι και όλοι. Μέχρι που έσκασε παρεό και καπελίνα, ένας λεβεντόγερος. Γερμανός τουρίστας. Βγήκε από τα παρακείμενο δάσος των πεύκων και των κέδρων, που έφτανε μέχρι το ψιλό βότσαλο της παραλίας. Είχε κατασκηνώσει εκεί. Άφησε τα αξεσουάρ του στη παραλία και μπήκε στη θάλασσα. Γυμνός. Σε λίγο από το σημείο που έκανε μπάνιο, ήρθαν προς το μέρος μου, κάτι ύποπτα,  ανοιχτό - καφετί επιπλέοντα αντικείμενα. Μέχρι να καταλάβω τι ήταν, βρέθηκα στη μέση τους. Τι ήταν; Σκατά! Το απολειφάδι των Ματάλων, τα είχε αμολήσει στη θάλασσα! Έμπλεος οργής, βγήκα άρον-άρον έξω. Βλαστημώντας την οι-κολο-γία του. Σκέφτηκα , προς στιγμή, να τον βάλω να τα φάει. Ύστερα λυπήθηκα τον  Παπανδρέου. Ούτε ψύλλος στο κόρφο του, δεν θα  ήθελα να  ήμουν. Που θα είχε να αντιμετωπίσει τη μήνη της Μερκε-λίτσας.  Η οποία, μας έχει και αυτή χεσμένους. Προ πολλού. Έχουμε την ανάγκη της, ως είναι πολύ γνωστό!
Πέραν αυτού όμως, αναρωτιέμαι. Αφελώς όπως πάντα. Με ποιο δικαίωμα,   ένας μπατίρης Γερμανός τουρίστας, που αφήνει ελάχιστα χρήματα στη «βιομηχανία του τουρισμού»,  μας … κοπρίζει έτσι;  Να ήταν ένας τουρίστας του ποιοτικού τουρισμού («όλ ινκλούσιβ» και «ρούμς του λέτ»), αφού πληρώνει, μάλιστα να τα… κάνει.  Που τα κάνει και αυτός. Με ή χωρίς βιολογικό……………..

1 σχόλιο:

Aσπαλαθότσιτα είπε...

Μπορει να το πηγαινε για κλανια ρε συ και δεν το υπολογισε!!!!!!!Βεβαια αυτο ειναι πταισμα ασημαντο, εδω ολοκληρες μοναδες με εναν ουρανο αστερια η καθε μια με τζακουζια σπα μα κα και ολα τα κυριλε συστηματα και τα αμολανε διακριτικοτατα εις τον αφρο της θαλασσας(φαντασου τωρα να κοιματε στον αφρο η αγαπη σου που λεει και το ασμα και να της ερθει η κουραδα!!!). Αμα περασεις απο Καβρο μεχρι Αλμυρο κατα τις 20:00 πρεπει να φτασεις μεχρι Σουδα με ανοιχτα παραθυρα για να φυγει η οσμη του ΣΚΑΤΟΥ.Μαλλον οι λιμενικες και λοιπες αρχες που εδρευουν πλησιον δεν εχουν μυριστει τιποτα.....