Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ε ρε τι κάνουν τα ... ευρά!



Ξεπεράσαμε τα όρια της γραφικότητας.
Η, με το αζημίωτο, 
«φιλοξενία» στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, 
που ήρθε το Σάββατο στη Σούδα, 
μόνο λύπηση για το χάλι μας, 
μου προξένησε. 
Όπως και να το κάνουμε, 
ένα θέαμα κουρέλ –λοκάλ, 
ήμασταν…..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νίκο επέτρεψε μου να μην συμφωνήσω μαζίσου δεδομένου ότι στην οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε καλό είναι να εκλείψουν τέτοιες ευαισθησίες όπως αυτές που αναφέρεις. Σίγουρα δεν συμφωνώ και εγώ με την δουλοπρεπή συμπεριφορά που επιδείξαμε αλλά δεν την κατακρίνω κιόλας επειδή αφενός δεν έχουμε την απαιτούμενη κουλτούρα υποδοχής κρουαζιερόπλοιοων και αφαιτέρου είμαστε βαθιά στριμωγμένοι, οπότε κουλτουριάρικες λογικές ψωρουπερηφάνιας σαν και αυτές που φαντάζομαι σε κατεύθηναν να κάνεις αυτήν την ανάρτηση καλό θα ήταν να τις ξεχάσουμε.
Εξάλλου σιγά σιγά φαντάζομαι θα βρούμαι το μέτρο και την ισορροπία.Στο κάτω κάτω της γραφής οι καστρινοί χρόνια τώρα τα τσέπωναν, επέτρεψε μου να ξέρω με πολύ χειρότερες πρακτικές.
την καλημέρα μου
Γιώργος χειμερινός κολυμβητής

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Γεια σου Γιώργο.
Αντιπαρέρχομαι τα "κουλτουριάρικες λογικές" και ψωροπερηφάνεια". Ατύχησες! Δεν με αφορούν. Και για να αποκαταστήσω ... τη θιγμένη τιμή και υπόληψη μου, περίμενε την επόμενη ανάρτηση. Έλεγα να μην τα γράψω, βαριόμουνα κιόλας, αλλά βλέπω, ότι πρέπει να τα γράψω. Και ας γίνω κακός. Για άλλη μια φορά.
(Δεν θα τα βάλω με σένα ή με όλους εκείνους που τυχόν έχουν τις ίδιες αντηλήψεις, μα με την επιδερμικότητα μας.)

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Συγνώμη, στη μεθεπόμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι Νίκο και ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση. Είναι αυτονόητο πως δεν ήθελα να σε θίξω προσωπικά βέβαια, εξάλλου το blog σου το παρακολουθώ καιρό και στην συντριπτική πλειοψηφία απολαμβάνω και συμφωνώ με όσα γράφεις με λεπτό χιούμορ και ειρωνία για τα κακώς κείμενα. Απλά το μέσο (internet) και ο γραπτος λόγος δεν είναι πάντα ικανά να αποδώσουν και τις προθέσεις των γραφώντων και φυσικά γίνονται απίστευτες παρεξηγήσεις.
Στο θέμα μασ τώρα.....
Η αλήθεια είναι πως ήμουνα φορτωμένος με κάποιες προοδευτικές πένες(αλλά και φίλους) που είδαν το θέμα των κρουαζιερόπλοιων αφυψηλού για δήθεν γραφικές δουλοπρέπειες την ώρα που περνάμε πολύ δύσκολα την καθημερινότητα μας και μια τέτοια οικονομική συνεισφορά θα έπρεπε να είναι καλοδεχούμενη ανεξαρτήτου πρακτικών (που μπορεί και να μας βρίσκουν αντίθετους).
Ε είδα και το δικό σου κείμενο και είπα ήμαρτον.
Ενοείτε πως με ανυπομονησία θα περιμένω σχετική ανάρτηση αφού φαντάζομαι λόγω της πρώην εργασίας σου κάτι παραπάνω θα ξέρεις περί του θέματος.
Γιώργος

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Παρακαλώ! Ενόχληση καμία. Δεν με είπες και .. καμπούρη!
(Αν σε τσίμπησε σήμερα καμιά τσούχτρα, δεν φταίω εγώ. Δεν φταίω, διότι δεν σου το ... ευχήθηκα, εντάξει; :-))))))