Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγανιστά και κριτσανιστά.





Πόση παράδοση περιέχει ένα ξεροτήγανο που έχει παρασκευαστεί από αλεύρι των Γερμανικών λειμώνων, έχει τηγανιστεί σε σπορέλαιο και μελωθεί από υποκατάστατο μελιού, κοινώς  μελάσα; 


Και πόση ποιότητα έχει μία πατάτα βουτηγμένη σε Θειώδη Ανυδρίτη (Ε220) ή σε Μεταμπισουλφίτ (Ε224) για να μην μαυρίζει και τηγανισμένη σε σπορέλαια «τύπου ηλιέλαιο», άρα και ορυκτέλαια μεταξύ άλλων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: