Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Ο κ. Κεφαλογιάννης, πρώην βουλευτής Ρεθύμνου, πρώην Υπουργός της ΝΔ και πρώην Σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καρμανλή.
Έχει καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία (χασισοκαλλιεργητών) και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων. Για το λόγο αυτό, εκδιώχθηκε από τη θέση Συμβούλου του Καραμανλή.
Τα έβαλε με το πρώην πολιτικό του προϊστάμενο, σύμφωνα με τη λαϊκή παροιμία «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται» και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΝΔ "περνά" αυτές τις μέρες τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της. Από το 1974 που την ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αιτία, προφανώς, είναι η εκλογική της συντριβή και το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό που είχε στην αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.
Ο κυριότερος λόγος για την ήττα αυτή δεν είναι άλλος παρά ο τρόπος με τον οποίο ο Κ. Καραμανλής διαχειρίστηκε την εξουσία. Λειτούργησε σαν μονάρχης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα.
Κυβέρνησε με μια μικρή παρέα και απομόνωσε όλους εκείνους που από αγάπη προς την παράταξη και προς τον ίδιο τού έκρουαν τον κώδωνα του κίνδυνου, χρόνια πριν από τη συντριβή. Η παρέα αυτή αντιμετώπιζε ως ανεπιθύμητους όσους μάταια -όπως αποδείχθηκε- προειδοποιούσαμε για τα λάθη, τις παραλείψεις, την αλαζονεία και για την απομάκρυνση από τις αρχές της παράταξης.
………………………………………………………………………………………………………………………
Η παράταξη περιμένει από τη νέα ηγεσία να διακρίνεται από απόλυτη και πλήρη καθαρότητα στη μέχρι σήμερα πορεία του και να εμπνεύσει ξανά τα στελέχη της για πραγματική ενότητα, συνοχή και αλληλεγγύη.
Μία από τις πρώτες κινήσεις της νέας αυτής ηγεσίας πιστεύω ότι πρέπει να είναι η αλλαγή του ονόματος της παράταξης, η οποία με τη σημερινή της μορφή πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της. Η νέα ηγεσία με τη νέα ονομασία θα πρέπει αποτελέσει τη μεγάλη αφετηρία για την καταξίωση της παράταξης στην συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».
Σαν πολίτης αυτής της ριμαδοχώρας,
δεν είμαι υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας,
αλλά το κ. Κεφαλογιάννη για αυτή του τη πρόταση
τον ψηφίζω.
Μονοκούκι.
Δαγκωτό.
Και του προτείνω να προτείνει:
Κ .Α. Π. Ν. Α







(Όσο νάνε, με λίγη φαντασία,
έχει μία τάση προς τη «Πράσινη Ανάπτυξη»,
που είναι και της πολιτικής μόδας….. )

2 σχόλια:

kikop80 είπε...

ΚΑΠΝΑ???

ΧΙΧΙΧΙ!!!

Αν η εκλογή γίνει από τη βάση τους, όλοι να γραφτούμε φίλοι γαι να βγάλουμε το Ζορό!!!

ΧΙΧιιι!!!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Έξω οι "βάσεις", απ΄τον Άρη, τον πλανήτη!!!!!!!!!!!!!