Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Τα ακριβά αυτοκίνητα, όταν καίγονται, καίγονται όπως και τα φτηνά!


Πάει καιρός πού στο Κέντρο των Χανίων, έκανε την εμφάνιση της μία πανάκριβη, από ότι λένε οι γνώστες αυτοκινήτων, Λαμποργκίνι. Χρώματος κιτρινοπορτακαλί. Για τους κακεντρεχείς ... ευκοιλιοσκατουλί! Έβγαζε μάτι, εκεί που τη παρκάριζε ο ιδιοκτήτης της, γνωστότατος Χανιώτης επιχειρηματίας. Την έβλεπες πότε στην οδό Παπανδρέου, πότε στη Πλατεία Αλιφιεράκη και πότε στην αρχή της Δημητρακάκη, εκεί μπροστά στο κατάστημα του Συνεταιρισμού "γαία". Αυτό μέχρι σήμερα το πρωί. Διότι τα ξημερώματα, η Λαμποργκίνι, ... εκάβη! Στάχτη και μπούλμπερη έγινε μπροστά στη "γαία", που κόντεψε να καεί και αυτή, αλλά τη γλύτωσε μόνο με σπασμένες τζαμαρίες.

Δεν γνωρίζω ακόμα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία που έχουν καταλήξει. Εμπρησμός ή ατύχημα; Αν ήταν εμπρησμός σίγουρα συνδέεται με την άλλη πυρκαϊά-εμπρησμό, που συνέβη σχεδόν ταυτόχρονα, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κάτι σαν μήνυμα καλοσωρήσματος στον Αναπληρωτή του Πάκη, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν στα Χανιά. Που καμάρωσε, για άλλη μια φορά, σαν παγόνι.

Ότι και αν ήταν, που το αφήνει, ο .... καραμήτρος, τέτοιο αυτοκίνητο!

Έδωσε που έδωσε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να το πάρει, δεν ξεπερίσσεψαν και μερικά χιλιάρικα, για να πάρει ή να κάνει ένα πάρκινγκ;

Εκτός και αν ήθελε να το δείχνει και να προκαλεί, επίτηδες.
Οπότε καλά να πάθει.
Που λέει ο λόγος, για να μην παρεξηγηθώ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: