Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009

Είναι ανάγκη η συμμετοχή να είναι μεγάλη!


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Χανιά 31-3-2009ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ:Επαναληπτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ν. Χανίων.Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ν. Χανίων, προσκαλεί, τους βιοκαλλιεργητές και βιοκτηνοτρόφους των Χανίων, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 20.00, στην αίθουσα «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), όπου θα πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Ημερήσια διάταξη:
1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.
2. Απαλλαγή του απερχόμενου Δ. Σ..
3. Εκλογές για νέο Δ.Σ. και εξελεγκτική Επιτροπή..

Σύμφωνα με το άρθρο 5, του καταστατικού, μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να είναι όσοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων (φυτικής-ζωικής παραγωγής) ελέγχονται & πιστοποιούνται από έναν εκ των Οργανισμών Ελέγχου & Πιστοποίησης. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στη Γ.Σ. πρέπει να έχουν προσκομίσει ή να προσκομίσουν Πιστοποιητικά Προϊόντων ή Συμμόρφωσης που εκδίδουν οι Οργανισμοί, με ημερομηνίες εν ισχύ.
Επίσης σύμφωνα με τα άρθρα 4 & 6 , δικαίωμα συμμετοχής στις Γ.Σ. & στις αρχιερεσίες , έχουν τα ταμιακώς εντάξει μέλη. Για το λόγο αυτό υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή είναι είκοσι (20) Ευρώ & η ετήσια εισφορά τριάντα (30) Ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής για υποψηφιότητες μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου 2009.

Το απερχόμενο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: