Αβοκάντο με χταπόδι.
Υλικά.
200 γρ. χταπόδι.
2 αβοκάντο ώριμα.
1 μάτσο κρεμμύδια φρέσκα.
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
0,5 φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό.
0,5 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού θρούμπη
Αλάτι – πιπέρι
Παρασκευή.
Βράζουμε το χταπόδι με το δεντρολίβανο, το μπαλσάμικο και λίγο αλάτι.
Μέχρι να βράσει, καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
Όταν είναι έτοιμο το χταπόδι, το τοποθετούμε πάνω στις φέτες του αβοκάντο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη θρούμπη.
Καλή όρεξη,
καλή χώνεψη
και καλή αντάμωση.
Στο παράδεισο!
Υ.Γ: Ευχαριστώ το φίλο Γιάννη Αποστολάκη, σεφ του ΜΑΪΧ που μου έδωσε τη συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου