Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.



Αυτή είναι η απάντηση του Δήμου, στην ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  «Πρώτα ο άνθρωπος».  Σχετικά με τα 120.000 Ευρώ. Άνευ ουσίας. Άνευ σημασίας. 



«Ο κ. Σαρρής μας εκπλήσσει όταν μιλάει για χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής όπως αδιαφάνεια, υποκρισία, επικοινωνιακή τακτική.

Θα περιμέναμε από τον ίδιο, που έχει υπερψηφίσει αποφάσεις διαφανών διαδικασιών, που πρότεινε η Δημοτική Αρχή, να μην θολώνει τα νερά με εντελώς αστήρικτες κατηγορίες για τις ανάγκες της δικής του επικοινωνιακής τακτικής.

-Μιλάει για αδιαφάνεια στη μεγάλη διεθνή διοργάνωση μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας τον Ιούλιο, όταν το κόστος φιλοξενίας των αθλητών μέρος του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος, θα προκύψει από μειοδοτικό διαγωνισμό, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

-Μιλάει για το αίτημα του «Κυττάρου Χαλέπας» για τη διοργάνωση σε σχολεία θερινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης, εκδηλώνοντας με υποκρισία την αντίθεσή του στο αίτημα, την ίδια στιγμή, που εκθειάζει τους ανθρώπους του «Κυττάρου».

-Μιλάει για κατασπατάληση χρημάτων στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2016, όταν καθολικό αίτημα από όλες τις πλευρές του Δ.Σ. Χανίων ήταν η αναβάθμιση των εκδηλώσεων και δεν μας εξηγεί πώς αυτό μπορούσε να γίνει χωρίς την αύξηση των κονδυλίων.

-Μιλάει για κατασπατάληση χρημάτων στην επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης και εκφράζει την αντίθεσή του στην ενίσχυσή του από τον Δήμο Χανίων με το ποσό των 15.000 ευρώ, όταν αυτός διεξάγεται κυρίως στα γεωγραφικά του όρια και επιδοτείται αναλογικά από όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

-Δεν παραλείπει να επαναλάβει τέλος τα περί σπατάλης ποσού, 500.000 ευρώ, για την αγορά του διατηρητέου κτηρίου, που προορίζεται για Δημοτική βιβλιοθήκη, αλλά για μία ακόμα φορά να του επαναλάβουμε ότι μπέρδεψε τα νούμερα, γιατί το ποσό των 500.000 ευρώ έλαβε ως δωρεάν επιχορήγηση ο Δήμος Χανίων για την αγορά του κτηρίου από το Πράσινο Ταμείο, μετά από τις επιτυχημένες ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Θα προτείναμε στον κ. Σαρρή να μείνει στην ουσία, όπως έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει και να μην παρασύρεται σε ένα ανταγωνισμό εντυπώσεων με άλλες παρατάξεις, που το συνηθίζουν».


Σκέψου, σκέψου, παύσις…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: