Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Η ανοργασμικότητα της μαρμέλαδας.





Με τα τόσα φρούτα, των πολλών ειδών φρούτα, που ευδοκιμούν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, τι κάνουμε; Πόσα θα φάμε; Στη μάπα. Πόσα θα πετάξουμε ο ένας στον άλλον; Ώριμα ή σάπια σε φρουτομαχίες; Και πόσα θα εξάγουμε πια; Εν είδη κοπράνων ή εμετού;
Τι μας απομένει λοιπόν; Να τα κάνουμε μαρμελάδα! Μα η  μαρμελάδα είναι ανθυγιεινή. Χαλά τα δόντια. Παχαίνει. Με την υπερβολική κατανάλωση της, ελλοχεύει ο κίνδυνος του διαβήτη. Αν είναι και του εμπορίου, βάλτε τα βελτιωτικά γεύσης, τα τεχνητά χρώματα και αρώματα, τα  συντηρητικά, να και ο καρκινούλης! 


Και  στο κάτω κάτω, μα πολύ κάτω, οι αρουραίοι πως θα ζήσουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια: