Για να φτιάξετε και εσείς, πολύ
εύκολα, τις δικές σας ελιές, κολυμπάδες ή τσακιστές, ιδού ο τρόπος.
ΕΛΙΕΣ ΚΟΛΥΜΠΑΔΕΣ
• Βάζετε τις ελιές σε ένα βάζο & τις «σκεπάζετε» με νερό. Για κάθε λίτρο νερού βάζετε & μία κουταλιά της σούπας, αλάτι.
• Μετά από 15 ημέρες αλλάζεται το νερό, πάντα με την ίδια αναλογία αλατιού.
• Μετά από 5 ημέρες χύνεται το νερό, πλένετε τις ελιές & τις βάζετε μέσα σε χυμό λεμονιού ή νεραντζιού ή άλμη.
• Σε 24 ώρες είναι έτοιμες & καλή σας όρεξη!
ΕΛΙΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ
Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, με μία βασική διαφορά. Πρώτα πρέπει να τις τσακίσετε!
2 σχόλια:
Μην τις φας όλες, κράτα καμμία για όταν έλθω
Καλά. Έλα εσύ και βλέπουμε!
Δημοσίευση σχολίου