Αυτή την εποχή.
Η ρόκα και το κάρδαμο.
Έχουν ξεπουλιάσει.
Αλλιώς ανθίσει.
Για αυτό είναι δυσεύρετα.
Μπορούμε όμως να κάνουμε θαύματα.
Με τα λουλούδια τους.
Που είναι τρυφερά και μυρωδάτα.
Τα μαζεύουμε.
Τα βάζουμε στο μπλέϊντερ.
Με λάδι.
Αλάτι.
Και σκόρδο αν θέλουμε.
Γίνονται μια πεντανόστιμη σάλτσα.
Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Στις σαλάτες.
Στα μακαρόνια.
Και στα ψητά κρέατα.
Πατέντα του Γιάννη είναι αυτή.
Του Γιάννη Αποστολάκη.
Σεφ του ΜΑΪΧ.
Του έδωσα τα άνθη.
Μου έδωσε ένα βάζο.
Γεμάτο.
Έτοιμο για κατανάλωση.
Ήδη έχω φτιάξει.
Και χτυπήσει.
Μία ξεγυρισμένη μακαρονάδα.
Με ένα δάχτυλο.
Ξυσμένη γραβιέρα από πάνω.
Με ένα δάχτυλο.
Ξυσμένη γραβιέρα από πάνω.
Γιάννη ευχαριστώ….
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου